Rólunk

Az INTERKERÁM Kft 1990-ben alakult társaság, amelynek közel 20 munkatársa gyors, pontos szállítással, és szakértő tanácsadással vált a hazai szilikátipar teljesítő képes, sikeres cégévé.

Tevékenységünk elsősorban a kerámia-, zománc-, és üvegipar területére koncentrálódik.

A porcelán-, kerámia-, és burkolóipari felhasználók valamint kályhacsempe gyártók mellett nagy figyelmet fordítunk speciális partnereinkre így a műszaki kerámia készítőkre, a kézművesekre, kisiparosokra, művészekre és iskolákra is.

Az Európa-szerte ismert piacvezető külföldi szállítóink, mint az Imerys Tableware, Goerg & Schneider, Nabertherm illetve a Ferro cégek termékei mellett a speciális igényeket saját massza és mázgyártással egészítjük ki.

Jól felszerelt technológiai laboratóriumunk lehetőséget ad a legfontosabb alkalmazástechnikai kísérletek elvégzésére, és a folyamatos minőség ellenőrzésre.

Ügyfeleinket kecskeméti vagy budapesti üzleteinkből közvetlenül, illetve egyre szélesedő viszonteladói hálózatunkon keresztül szolgáljuk ki. 
A komfortosabb ellátás érdekében termékeinket rövid határidőn belül a felhasználók telephelyére tudjuk szállítani saját gépjárműveinkkel, illetve postai csomagküldés keretében.

Részletesebb tájékoztatót talál az ajánlati programunkban, illetve munkatársaink örömmel adnak felvilágosítást lehetőségeinkről.

Amennyiben standard ajánlatunk valamilyen oknál fogva nem felel meg az Ön alkalmazási területének, úgy szívesen kidolgozunk egy egyedi megoldást az Ön kérésének megfelelően.

Örülni fogunk érdeklődésének, ha igényli támogatásunkat.